Detalii

King Tut Aqua Park Beach Resort

Hurghada, Egipt

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-05-05

Check Out - 2023-05-12

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@64981079

Descriere: King Tut Aqua Park Beach este un resort ce isi resfata clientii cu servicii de inalta calitate si access direct catre plaja. 

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Resortul se afla la aproximativ 5 km de aeroportul international din Hurghada, la malul Marii Rosii. 

Facliltati hotel : Facilitatile hotelului includ: piscina, acces gratuit la Wi-Fi, trei restaurante, posibilitatea de a practica sporturi precum scuba diving, sauna, servicii de masaj, gradina, biblioteca, acces gratuit la parcul acvatic ce beneficiaza de piscina incalzita, servicii de babysitting, piscina, sala de fitness, servicii SPA, cine tematice, teren de tenis, animatie, spectacole, darts, tenis de masa, masa de biliard, sala de jocuri.
 
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, aer conditionat, TV, telefon, facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei, uscator de par, mini bar, baie privata cu cabina de dus sau cada,paturi matrimoniale sau paturi twin. 

Pagina web: http://kingtutaquaparkbeach.com-hurghada.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.