Detalii

Kavros Garden (K)

Chania, Grecia

Plecare din: Suceava, Romania

Check In - 2023-06-21

Check Out - 2023-06-28

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@741c443d

Descriere HOTEL KAVROS GARDEN: 
Hotel geaman cu Kavros Beach, situat peste drum de acesta, la scurta plimbare de plaja cu nisip-pietris din Kavros. Clientii din Kavros Garden au acces la facilitatile din Hotelul Kavros Beach.

Localizare HOTEL KAVROS GARDEN: 
Hotelul este situat in zona Georgioupolis - Kavros, in spatele hotelului Kavros Beach, si la 55 km de aeroport, la 200 m de centrul Kavros, la 4 km de centrul Georgioupolis si la 18 km de centrul Rethymno.

Plaja:
Plaja din Kavros este cu nisip fin, combinat cu pietricele. Clientii hotelului Kavros Garden au acces la plaja hotelului Kavros Beach pentru a ajunge la plaja, se trece strada. 

Dotari camere: 
HOTEL KAVROS GARDEN dispune de camere dotate cu: aer conditionat, TV satelit, seif (contra cost), frigider, baie proprie. 

Facilitati HOTEL KAVROS GARDEN: piscina exterioara, terasa de plaja cu sezlonguri si umbrele, internet wifi nu are acoperire in toate zonele, lift, parcare.  Clientii hotelului Kavros Garden au acces la facilitatile din Hotelul Kavros Beach: piscine in aer liber, restaurant, pool bar, internet corner (contra cost), internet wifi nu are acoperire in toate zonele, sezlonguri si umbrele la piscina, sezlonguri si umbrele pe plaja (incluse in pret), snack bar, volei pe plaja, biliard, sala fitness, tenis de masa, teren de tenis. 

Facilitati pentru copii: disponibile la Hotel Kavros Beach - piscina pentru copii, miniclub, teren de joaca. 

Clasificarea agentiei: 3* 

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri