Detalii

Parthenon City (recomandat 2* superior)

Rodos, Grecia

Plecare din: Cluj Napoca, Romania

Check In - 2023-06-07

Check Out - 2023-06-14

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@26a9acb8

Descriere: Partheon City beneficiaza de o locatie excelenta fiind situat la 10 minute de mers de orasul medieval, in apropiere de centrul comercial al orasului si la 100 m de plaja Psaropoula. 
Localizare: in orasul Rodos, la cateva sute de metri de centrul comercial al orasului, la 100 m de plaja. Aeroportul se afla la aprox 23 km.
Plaja: la aproximativ 100 m de hotel se afla plaja Psaropoula cu pietre si pietricele. La 15 minute de mers pe jos se afla plaja Eli Beach cu nisip. Sezlongurile si umbrelele se platesc. Plaja este publica.
Dotari camere: Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat (contra cost:3 Euro/ zi), uscator de par, frigider, televizor, seif (cu plata), internet wifi (gratuit), balcon/terasa. Toate camerele sunt open plan, inclusiv apartamentele si suitele.
Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de salon de mic dejun, bar, bar pe acoperis, piscina, prosoape de plaja. Micul dejun este tip bufet continental.
Web: www.parthenon-hotel.eu
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.