Detalii

Sun Island Resort and SPA

Maldives, Maldives

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2022-12-29

Check Out - 2023-01-05

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@6bf8c0c8

Descriere: Sun Island Resort este hotelul cu cea mai mare suprafata din Maldive, insula pe care este situat avand o lungime de 1,6 km si o latime maxima de 440 m. Situat in extremitatea sudica a atolului Ari, insula se afla la 113 km de Aeroportul Male.
 
Localizare: in capatul sudic al Atolului South Ari, la o distanta de 113 km fata de Aeroportul International Male.
 
Facilitati hotel: piscina exterioara pentru adulti si copii (1800 mp), acces internet Wi-Fi gratuit, centru spa/wellness (contra cost), 5 restaurante, 5 baruri, biliard, tenis de masa, darts, volei, badminton, teren de tenis, baschet, sala de fitness, fotbal, squash, jocuri electronice, sporturi pe apa (unele servicii sunt contra cost), programe de divertisment, magazin de suveniruri si bijuterii. Contra cost, hotelul organizeaza excursii pe mare si sesiuni de diving.
 
Facilitati camere: aer conditionat, ventilator, telefon in camera si in baie, seif, minibar, TV satelit, uscator de par, prosoape de plaja, facilitati pentru preparare ceai/ cafea, terasa cu sezlonguri.
 
Transfer: transferul de la aeroportul international pana la hotel se realizeaza cu un zbor domestic si are o durata de aproximativ 20 minute.
 
Bagaj: Limita maxima a bagajelor este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.
 
Site: https://sunisland-maldives.com/