Detalii

Savoy Palace

Madeira, Portugalia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-04-15

Check Out - 2023-04-22

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@bb7ce36

Descriere
Parte a celebrului lant hotelier Savoy Signature, Savoy Palace ofera servicii de cinci stele la malul marii, in apropiere de fratele sau, NEXT Hotel. Savoy Palace pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum transfer de la si/sau la aeroport, piscina exterioara, parcare privata gratuita, un centru SPA si Wellness.

Localizare 
Proprietatea este localizata pe coasta de sud/sud-est a insulei Madeira, la scurta distanta de mers pe jos fata de principalele atractii ale capitalei Funchal.
Savoy Palace se afla la doar 20 minute de Aeroportul International Cristiano Ronaldo, Madeira.

Plaja
Savoy Palace se afla la circa 1.8 km de Gorgulho - Gavinas Beach, cea mai apropiata plaja.

Dotari camere
Savoy Palace pune la dispozitia oaspetilor diverse tipuri de unitati de cazare, precum Avenue Rooms (41mp), Garden Rooms (47mp), Ocean Rooms (41mp), Concept Ocean Rooms (57mp), Superior Ocean Rooms (41mp), Concept Superior Ocean Rooms (57mp), One-Bedroom Apartments (110mp), Two-Bedroom Apartments, Ocean Suites (77mp), Superior Ocean Suites (66mp), Pool Ocean Suites (89mp), Superior Pool Suites (131mp), Two-Bedroom Pool Suites, Three-Bedroom Ocean Suites, Rooftop Presidential Suites (250 mp).
Toate camerele, suitele si apartamentele sunt izolate fonic, iar dotarile standard includ aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu receptie satelit, seif, minibar, cana fierbator, balcon sau terasa cu zona de relaxare, baie privata cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie, bideu, prosoape.

Facilitati hotel
Hotelul Savoy Palace isi intampina oaspetii cu o piscina exterioara cu gradina si terasa, sezlonguri si umbrele gratuite, unde acestia se pot relaxa pe tot parcursul zilei. Mai mult decat atat, in cadrul hotelului exista un centru SPA si Wellness, unde oaspetii pot beneficia de o gama variata de masaje terapeutice, tratamente corporale si faciale, precum si diverse proceduri de infrumusetare. 
In ceea ce priveste gastronomia, oaspetii beneficiaza de diverse restaurante in cadrul hotelului, unde se poate servi o varietate de preparate culinare cu specific local si international. La snack barurile disponibile, oaspetii se pot delecta cu bauturi racoritoare si alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare.
Oaspetii sunt invitati sa participe la o gama variata de activitati recreative si sportive, precum spectacole de divertisment si muzica live, acces la sala de fitness si optiuni pentru practicarea sporturilor acvatice (caiac-canoe sau scufundari).

Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.savoysignature.com/savoypalacehotel/en/ 

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.