Detalii

Mediterranean Bay

Mallorca, Spania

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-07-01

Check Out - 2023-07-08

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@67bd4da6

Descriere HOTEL MEDITERRANEAN BAY:
Hotelul se afla in statiunea Arenal, la 10 minute de centrul orasului Palma. Incepand din anul 2012 a trecut la conceptul Adults only (nu accepta copii sub 18 ani). In zona exista numeroase magazine, restaurante si baruri. 

Tip masa: 
Demipensiune, All Inclusive. 
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive. 

Localizare HOTEL MEDITERRANEAN BAY: 
Hotelul este situat la 250 de metri distanta de plaja El Arenal si la 11 km de orasul Palma. 

Plaja: 
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. 

Dotari camere: 
Hotel Mediterranean Bay are camere cu un design elegant si modern, dotate cu: baie cu cada si dus, telefon, TV satelit, seif (contra cost), aer conditionat, Internet Wi-Fi (gratuit) si balcon. Camerele junior suite au in plus cada cu hidro-masaj si un mic colt de living. 

Facilitati HOTEL MEDITERRANEAN BAY: 
Hotelul ofera turistilor: restaurant, bar, piscina si sauna, terasa, lift, camera de bagaje, aer conditionat, schimb valutar, internet disponibil in tot hotelul (gratuit), rent-a-car, rent-a-bike. 

Web:  www.mllbayhotels.com