Detalii

Drita Resort and Spa

Alanya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-06-07

Check Out - 2023-06-14

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@6d1838d7

www.hoteldrita.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kargicak, la 140 km de aeroportul din Antalya si la 14 km de centrul orasului Alanya. Nu există nici un loc de parcare pentru masina. Nu există nici o Disco în Hotel. Sunt pisici la hotel. Dacă aveți orice alergie la pisica sau fobie vă rugăm să luați aceste informații în considerare atunci când alegeti hotel Drita pentru vacanta ta.
* Nu se intra in Lobby și in restaurant  cu hainele ude sau in costum de baie

Cazare: Numărul total camera 199, camere standard (21m², un dormitor, o baie, max.2 + 1pax), camere standard cu paturi supraetajate (21m², cu paturi supraetajate pentru copii, max.2 + 2pax), cameră Large cu pat supraetajat (30m², un dormitor cu pat francez + pat supraetajat, o baie, toate sunt cu vedere la mare, max.3 + 1pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu duș, uscător de păr, sistem de aer condiționat tip Split, mini-bar (apa reumplut in fiecare zi), canale seif, TV LCD prin satelit și muzică, podea cu parchet laminat si balcon. Conexiunea la internet  WI - FI leste cu viteză limitată.

Servicii: Ultra all inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun târziu, prânz, prăjituri după-amiaza, ceai, cafea, cina și o gustare la miezul nopții. Baruri: lobby bar, bar la piscină, bar pe plaja. Toate băuturile alcoolice și nealcoolice locale 24 de ore in Lobby Bar și la anumite ore la barurile de la piscina si de la  plaja (bauturi alcoolice numai bere) înghețata la cornet la anumite ore, bauturi racoritoare si gustari la barul de la piscina intre orele 16: 00-18: 00, bauturi racoritoare si gustari la barul de la plaja intre orele 11: 00-16: 00 în mod gratuit. Nu sunt incluse: bauturile din import, sucurile proaspete din fructe, inghetata la barul de la plajă, room service, cocktail-uri făcute din băuturi din import în lobby bar și la barul de la la piscină.

Facilități: Restaurant à la carte cu programare la receptie cu o zi inainte,  o singura  data  pe sejur de 7 nopti – gratuit. Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet deschis. Un singur restaurant a'la carte – cu 2  tipuri de bucătării; Akdeniz (fructe de mare), otomană (bucătăria turcească). Servicii cu plata: Doctor la cerere, coafor, spalatorie, telefon. Conexiunea la internet Wi-Fi (viteză limitată)  în hol și în camera – gratuit.

Plaja: Plaja hotelului privată – nisip, piatră și pietriș, (traversarea prin tunel pe sub drum), cu sezlonguri, umbrele de soare și prosoape de plajă- gratuit. Prosoape de plajă cu  carduri.

Sport și divertisment: piscine in aer liber cu piscina pentru copii, tobogan cu apă, piscina interioara(nu este  încălzita), tenis de masă, centru de fitness, baie turcească și saună  cu program, volei pe plajă. Servicii cu plata: sporturi nautice, centru SPA, jacuzzi, masaj. Programe de divertisment în timpul zilei si seara. Mini club pentru copii de la 04 - 12 ani, loc de joacă pentru copii, diverse programe în timpul zilei și minidiscotecă seara. 
Informații generale: * În cazul în carea fost constatat ca a fost deteriorat  orice obiect într-o cameră (mobilier, textile, electronice, etc.), se percepe o taxa pentru inlocuirea produsului deteriorat.
 * În cazul în care lipsesc prosoap din camer, prosop pentru plaja sau cardul de acces in camera se percepe o taxa de 10 € de prosop.