Detalii

Beach Club Doganay

Antalya, Turcia

Plecare din: Arad, Romania

Check In - 2023-08-24

Check Out - 2023-08-31

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@409ed0a4

 www.doganayotel.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 7 km de centrul orașului Alanya si la 125 km de aeroportul din Antalya. Există transfer gratuit cu autobuzul de la hotel la Alanya.

Cazare: Numărul total de camere 391 în două clădiri. Camerele standard (24-26m², un dormitor, o baie, max.2 + 1pax), Family  (40m², două dormitoare cu uși glisanta între, o baie, max.3 ad + 3 copii). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, sistem de aer condiționat tip Split, telefon direct, TV prin satelit și canale de muzică, mini-bar (băuturi răcoritoare reumplut zilnic), seif, parchet laminat, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun târziu, prânz, gustare de după-amiază, prăjituri, cină și gustare noaptea târziu, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale și unele băuturi alcoolice și nealcoolice importate, restaurante a'la carte cu rezervare în în avans și o dată într-o ședere, gustări la piscină și bar pe plajă de la 10.00 - 18.00 ore. Nu sunt incluse: bauturile importate speciale, sucuri din fructe proaspete, room service. Băuturile alcoolice între orele 03.00-10.00 de ore nu sunt servite.

Facilități: restaurant principal pentru bufet deschis, restaurante A'la Carte: otoman (bucătărie turcească), restaurant italian și un restaurant pescaresc, snack-baruri la piscina si pe plaja, lobby bar, Discotecă in aer liber, Coffee House. Servicii cu plata: Doctor la cerere, spalatorie, uscător de păr, telefon, fax, internet, rent. Conexiunea la internet Wi-Fi pe tot teritoriul hotelului este gratuita.

Plaja: Plaja hotelului cu nisip, cu sezlonguri, umbrele de soare si saltele – gratuite. Prosoapele pentru piscina si plaja sunt cu depozit. Există tunel pe sub drumul spre plajă. Pavilioane private pentru plaja sunt cu rezervare în avans și costuri suplimentare.

Sport și divertisment: piscine în aer liber și piscina interioara pentru adulți și copii, tobogane cu apă, centru de fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, volei pe plajă, baschet, tenis de masă. Servicii cu plata: sporturi nautice, masaj, SPA & Centru de frumusețe, nocturna pentru teren de tenis, sala de jocuri, biliard, baschet, tenis de masă și terenuri de tenis cu taxă după ora 17.00. Programe de divertisment în timpul zilei, concursuri la piscină și pe plajă, programe de seară. Programe speciale la mini club pentru copii de la 04 - 12 ani. Loc de joacă pentru copii, mini-Disco seara.