Detalii

GRAND SUNLIFE ALANYA

Antalya, Turcia

Plecare din:

Check In - 2023-08-26

Check Out - 2023-09-02

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@2472757f

Descriere: Hotelul a fost construit in anul 1998, ultima renovare a avut 2019, se intinde pe o suprafata de aproximativ 5.500 mp.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare hotel: Hotelul este situat pe plaja.Distanta pana la aeroportul international Antalya este de aproximativ 90 km.

Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, seif, minibar, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurant, baruri, piscina exterioara pentru adulti, sezlonguri si umbrele, Wi-fi gratuit in lobby, sauna, jacuzzi, biliard, tenis de masa, darts, fitness, programe de animatie, parcare.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, mini disco, mini club

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise;in restaurante tinuta este obligatorie;accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Web: https://www.grandsunlife.com/tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.