Detalii

MC Beach Park Resort Hotel

Antalya, Turcia

Plecare din: Arad, Romania

Check In - 2023-08-24

Check Out - 2023-08-31

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@5e121eb4

www.mcgrouphotels.com

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 12 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 470 camere: 311 camere standard (26-28mp, max 3+1pax), 21 camere family (36-40mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 5pax) si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu cada si dus, uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare si apa la sosire, apoi realimentat zilnic numai cu apa), seif, TV satelit si canale de muzica, Wi-Fi interent pana la 100Mb, mocheta, balcon.

Servicii: Ultra All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dupa-amiaza si seara, toate bauturile alcoolice si nonalcoolice locale si unele de import in intervalul orar 10.00 - 24.00, restaurant A’ la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, inghetata intre anumite ore la patiserie. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import neincluse, bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, cafeaua turceasca, inghetata, narghileua, bauturile in Disco club, room service.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurant A’la Carte cu specific turcesc, baruri in lobby si la piscina, disco club. Contra cost: servicii medicale la cerere, seif la receptie, baby sitting, spalatorie, centru comercial, coafor, rent a car.

Plaja:
Hotelul are plaja privata de nisip si pietris, cu sezlonguri si umbrelute gratuite. Prosoapele pentru plaja si piscina sunt cu depozit, saltelele de plaja contra cost.

Sport si divertisment:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, mini fotbal, volei pe plaja. Contra cost: sporturile nautice, nocturna pentru tenis, biliardul, masajul, Jacuzzi, lectiile de scufundari.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 06 – 12 ani.