Detalii

Crystal Family Resort and SPA

Belek, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-04-15

Check Out - 2023-04-22

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@3aabf802

www.crystalhotels.com.tr



LOCALIZARE:

Hotelul se afla in regiunea Bogazkent, la o distanta de 40 km fata de aeroportul din Antalya si la 50 km de centrul orasului.



CAZARE:
Hotelul are numar total de 372 camere repartizate in 4 cladiri cu cate 5 etaje: camere standard (27mp, un dormitor, o baie, max 3pax); camere standard cu paturi suprapuse sau pat pliant cu saltea  (27mp, un dormitor cu paturi suprapuse sau pat pliant cu saltea, o baie, max 2+2pax), camere Family (40mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie max 4pax); camere Family cu paturi suprapuse sau cu pat pliant cu saltea (40mp, doua dormitoare cu usa intre ele , intr-un dormitor avem paturi suprapuse, max 4pax), camere Junior suits (58mp, un living, un dormitor, o baie cu Jacuzzi, LCD TV si DVD player, max.2 pax). Toate camerele au baie privata cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare), seif, mocheta, TV satelit si canale de muzica,internet WI-FI internet pana la 56 Kbps, balcon.


SERVICII:
Ultimate All Inclusive - 24 ore servicii de masa si bauturi, la sosire: bautura traditionala si serbet,  mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, bufet dietetic, bufet pentru copii, restaurant cu gustari in timpul zilei, cina la restaurante A la Carte (Mexico, Istanbul, Halicarnassus)  cu rezervare in avans si o singura data pe sejur (copiii sub 7 ani nu au acces), inghetata la Lagoon bar intre orele 17.00-19.00, prajituri dupa amiaza, ceai si cafea, bauturi locale si standard din import alcoolice si racoritoare.  Nu sunt incluse in concept: bauturile alcoolice premium, vinurile internationale si speciale, bauturile la sticla si la doza, room service, sucurile naturale din fructe proaspete, toate bauturile alcoolice din import intre orele 01.00-10.00, restaurantul A'la Carte Venezia.



FACILITATI:
Restaurant principal Lalezar, restaurante Ala Carte: Mexico (bucatarie mexicana), Istanbul (bucatarie turceasca), Venezia (bucatarie italiana), Halicarnassus (bucatarie mediteraneana) cu rezervare in avans si o data pe sejur, 7 baruri pe intreg teritoriul hotelului.  Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, magazine, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car. Internet Wi-fi disponibil in tot hotelul pana la 56 Kbps.



PLAJA:

Hotelul are plaja privata de nisip; sezlonguri, umbrele de soare gratuite. Prosoapele de plaja sunt cu depozit.




SPORT SI DIVERTISMENT: 

Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park, terenuri de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, mini golf, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, Jacuzzi, sporturi nautice nemotorizate. Contra cost: masaj, centru SPA & Beauty, piscina SPA, sporturi nautice motorizate, nocturna pentru terenurile de tenis, bowling, biliard, jocuri pe computer,  terenuri profesionale de fotbal.
Programe de divertisment in timpul zilei, prezentate de o echipa de profesionisti si diverse spectacole seara, cinema. Mini club pentru copii Crispy Kids World cu varste cuprinse intre 04-12 ani si club pentru juniori intre 13-16 ani cu programe speciale in timpul zilei si mini disco seara.
Ultima renovare: 2013