Detalii

Crystal Waterworld Resort and SPA

Belek, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-04-15

Check Out - 2023-04-22

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@64f221ff

 www.mphotelsturkiye.com

Localizare
Hotelul este situat în regiunea Belek, la 35 km de aeroport și la 45 km de centrul orașului Antalya.

Cazare
Număr total de camere, 722, situate în clădirea principală, cladirea Hills (separata de clădirea principală localizata pe ambele părți ale hotelului) și partea Village (bungalouri cu două etaje situate în jurul grădinii hotelului).
Camere village standard 25m², în partea village, un dormitor, o baie cu cabină de duș, max. 2 adulti + 1 copil), village family room (32m², în partea village, două dormitoare conectate, o baie, balcon sau terasă, max. 2 adulti + 2 pax), Village Family Superior (48 -52m², în partea village, două dormitoare conectate, o baie, max. 4pax - mai mult spațiu și o vedere mai bună).
Palace Standard room (28m², clădirea principală, un dormitor, o baie, max. 2 + 1 pax), Suit Palace room (52m², clădirea principală, un dormitor cu living, o baie, max. 3 pax).
Hills Standard Room (29m², în clădirile Hills, un dormitor, o baie, max. 2 + 1 pax), camerele Hills Suit (52m², clădirile Hills, duplex, parter cu dormitor și baie, etajul doi cu un alt dormitor și baie, fara usa intre etaje, max. 4 pax).
Toate camerele sunt dotate cu baie privată cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, sistem de aer condiționat central funcționând în funcție de condițiile meteorologice, telefon direct, mini bar (apă minerală, apă plata, băuturi răcoritoare, bere, realimentat în fiecare zi), pardoseală laminată, seif , programe TV prin satelit și canale de muzică, balcon sau terasă.

Servicii
Ultra All inclusive – bufet la micul dejun, mic dejun târziu, prânzul, gustari după-amiază, prăjituri, cafea, ceai, cină, cina tarzie seara. Toate băuturile locale alcoolice și nealcoolice, mini-bar în camere, barul de pe plajă și barul de la piscină este deschis intre orele 10.00 - 18.00, restaurantele A’la Carte sunt cu rezervare în avans și o dată pe sejur, înghețată în anumite intervale de timp.
Nu sunt incluse: băuturi de import, șampanie, băuturi în Coco Bar, sucuri de fructe proaspete, vinuri premium și băuturi îmbuteliate, room service.

Facilități
Restaurant principal - tip bufet, restaurante A’la Carte, baruri în jurul complexului hotelier.
Serviciile medicale, babysitting-ul, spălătoriea și curățarea uscată, călcatul, internetul cafe, coaforul, serviciile de rent a car, centru comercial sunt contra cost. Conexiunea internet WI - FI (viteză scazuta) în zonele publice este gratuită.

Plaja
Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja si piscina, gratuit.

Sport și divertisment
Piscinele exterioare și interioare pentru adulți și copii, Aqua Park-ul, centrul de fitness, baia turcească, sauna, terenurile de tenis, tenis de masă, voleiul pe plajă, tirul cu arcul sunt gratuite.
Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, masaj, SPA & centru de înfrumusețare, biliard, jocuri pe calculator, sporturi nautice.
Programe de divertisment în timpul zilei, concursuri de la piscină, seara programe de spectacole.
Mini club pentru copii între 4-12 ani cu activitati în timpul zilei și Mini Disco seara.