Detalii

Granada Luxury Belek

Belek, Turcia

Plecare din: Arad, Romania

Check In - 2023-07-13

Check Out - 2023-07-20

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@70381755

LOCALIZARE:
 Hotelul  se afla la 33 km distanta de aeroportul Antalya si 42 km centrul orasului Antalya . Hotelul se intinde pe o suprafata de 100.000 mp.

CAZARE:
Standard room
 - au o suprafata cuprinsa intre 25-36 mp, pot avea vedere la piscina sau la imprejurimi si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit, fierbator, ceai, cafea,maxim 2+1 pax. 

Family room
 - au o suprafata de 37,5 mp, 2 dormitoare, pot avea vedere la piscina sau la imprejurimi si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit. 9 camere au jacuzzi, distributia acestora se face la receptie, in functie de disponibilitatea acestora la momentul cazarii,max 4 pax;

Family room deluxe
 - au o suprafata cuprinsa intre 45-63 mp, 2 dormitoare, pot avea vedere la piscina sau la imprejurimi si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit,max 4+1 pax;

Suite  villa room
- au o suprafata cuprinsa intre 54-61 mp, au vedere la piscina si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit, wireless. 20 de camere au jacuzzi, distributia acestora se face la receptie, in functie de disponibilitatea acestora la momentul cazarii,max 4 pax;

Granada villa
 - au o suprafata de 205 mp, au vedere la piscina si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, jacuzzi, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit ,wireless,max 6 pax;

SERVICII:Ultra all inclusive
Restaurantul principal deserveste pentru 24h, cocktail de bun venit, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, show cooking,bufet pentru dieta, cina tarzie bufet, toate bauturile locale si standard importate alcoolice si nonalcoolice, inghetata, patiserie, fresh suc pentru mic dejun, bar la piscina .Beach Snack bar este deschis intre 10.00- 18.00.Nu sunt incluse bauturile din import  care nu sunt in meniu, bauturi Premium, sampanie frantuzeasca, A'l  Carte restaurant  necesita rezervare in avans si este contra cost. Pe parcursul unei zile, in afara de mesele principale, turistii pot servi: produse fast food, ciocolata, inghetata, produse patiserie, gozleme.

 FACILITATI:
Restaurant principal Grand Sabor -bufet suedez; A'l Carte restaurante :Fuego -steak House,  Vip A' la  Carte -Tpenyaki, Azul Felicia- mediteranean, Diamond Villa Restaurant (pentru turistii cazatii in Villa este gratuit), Patiserii, Cafe si baruri din jurul complexului.
Cu plata: bijuterie, magazin, rent a car, servicii foto, magazin cadouri, frizerie, doctor, babysitter, restaurantele a la carte.
Fara plata:
internet wireless disponibil in camere si in zonele publice, seif, fresh-urile.

PLAJA SI PISCINE:
Plaja privata se afla la 1,75 km distanta de hotel. Transportul este asigurat cu serviciul shuttle bus.Sezlongurile, prosoapele  si umbrelele sunt gratuite.
Piscine: piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina pentru familii, piscina cu valuri, piscina olimpica, piscina interioara, piscina interioara pentru copii, aquapark.

SPORTURI SI ACTIVITATI:
Cu plata:
billiard, bowling, spa, masaj, servicii spalatorie&curatatorie, sporturi nautice motorizate, telefon si fax, nocturna pentru terenul de tenis.
Fara plata:
 mini club, muzica live, baie turceasca, sauna, centru fitness, dart, tenis de masa, teren de tenis, baie cu aburi.
Programul de divertisment  este pe toata durata zilei, muzica live de 3 ori pe saptamana, cinema.Mini club pentru copii de la 4 -12 ani si Junior club de la 13 -16 ani.Fun park este contra cost.