Detalii

IC Santay Family Resort

Belek, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-04-15

Check Out - 2023-04-22

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@5e9fa2b6

www.ichotels.com.tr

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Belek, la 25 km de aeroport si la  30km de centrul orasului Antalya.

Cazare:
 Hotelul are un numar total de 464 camere:  camere standard (29 mp, un dormitor si o baie, max 2+1pax ); 5 camere pentru persoane cu dizabilitati (29mp, amenajate special);  camere family (64mp, max 4pax – doua dormitoare cu usa intre ele, living, doua bai); Kids Suite (49mp, max 4pax, doua dormitoare  unul cu  pat French  si celalat cu paturi suprapuse , 1 baie, amenajate special pentru copii);    Junior Suite (55mp , un dormitor si un living , baie max 2+1 pax );  Sun Swin up Villa (37 mp, max 4 pax,1 dormitor,1 baie cu dus si poate fi la parter sau primul etaj,localizate in zona gradinii);Star Swim up Villa(71 mp,2 dormitorare,1 living,1 baie cu cabina de dus,pot fi localizate la parter sau primul etaj,sun localizate in zona gradinii), Senior Suit (54mp, o camera si un dormitor, baie cu Jacuzzi); King Suit (134mp, la ultimul etaj al hotelului,1 camera,un  salon larg si baie cu Jacuzzi),  Selection Villa (120mp, situat in zona gradinii,2 dormitoare cu baie si jacuzzi,1 living,gradina privat si pavilion privat la plaja), 1 King Villa (190mp, 3 camere,2 bai,babysitter room,living, gradina  si piscina privata si pavilion la plaja).
 Camerele au baie proprie cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere - realimentat zilnic), seif, TV satelit si canale de muzica, balcon sau terasa.

Servicii:
Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari in timpul zilei, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale si din import alcoolice si racoritoare, inghetata, sucuri proaspete din fructe in Vitamin Bar. Nu sunt incluse in concept: restaurantele A’ la Carte cu rezervare in prealabi(3 zile inainte), whiskey premium, cognac VSOP si alte tipuri de cognac din import, sampania importata, vinurile speciale, tigarile si room service,Wi-fi internet(low speed) free.

Facilitati:
 Restaurant principal “Jasmine” tip bufet, restaurante A’la Carte: Olivio (specific italian), Ja La Peno Contemporary (specific mexican), Umami Sushi & Asian Restaurant (specific Asiatic – copiii sub 12 ani  nu au acces), Ocakbasi (specific turcesc), Del Mar (specific pescaresc). Hotelul ofera snack baruri, baruri la piscina, Vitamin bar, lobby bar si Disco Club Bar, conexiune internet Wi-Fi(low speed) free.
Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet cafe, jocuri pe calculator, magazine, coafor, rent a car.

Plaja:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare, saltele si prosoape de plaja gratuite.Pavilioanele la plaja sunt disponibile cu rezervare in avans si sunt contra cost.
Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, squash, tenis de masa, mini fotbal, volei pe plaja, mini golf. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenul de tenis, centru Spa si Wellness, biliard.
 Programe de divertisment in timpul zilei, atat pentru adulti cat si pentru copii, concursuri la piscina si pe plaja. Seara spectacole diferite(cinema,adeventure park) in fiecare zi a saptamanii. Mini club pentru copii cu varste intre 00-16 ani.