Detalii

LONG BEACH CLUB NATURE

Didim, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-05-27

Check Out - 2023-06-03

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@154e7eca

Localizare: Hotelul Long Beach Club Nature este situat langa Akbuk in zona Didim, la 70 kilometri distanta de aeroportul Bodrum si la 50 metri de plaja.
Facilitati hotel: 3 restaurante a la carte, 3 baruri, salon infrumusetare, spalatorie, internet WiFi (in lobby), discoteca, 4 piscine, darts, tenis de masa aerobic, jocuri de biliard si minifotbal, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani si centru de fitness. Seara, divertismentul este oferit de echipa de animatie sub cu muzica live si karaoke.
Recomandat pentru cupluri si familii cu copii, dar si pentru grupuri de prieteni.
Descriere camere: Sunt disponibile o selectie de tipuri de camere, inclusiv camere standard, camere cu paturi supraetajate, camere familiale Loft, camere comunicante pentru familie si suite familiale. Fiecare camera luminoasa si spatioasa a acestui hotel este dotata cu TV, telefon, minibar, cutie de valori, baie, uscator de par si aer conditionat.
Sevicii de masa: Restaurantul principal serveste mancaruri tip bufet la micul dejun, micul dejun tarziu, pranzul si cina, cu o multime de mancaruri incantatoare pentru a satisface nevoile tuturor oaspetilor. In timpul zilei, oaspetii se pot bucura de o varietate de gustari, cum ar fi pepene verde, deserturi de inghetata si prajituri disponibile la Laduree Patisserie si restaurantul principal. Seara, hotelul are doua optiuni a la carte. Sultan Sofrasi serveste mancaruri turcesti autentice, in timp ce restaurantul Espadon serveste un meniu delicios de fructe de mare. Bauturi racoritoare pot fi savurate din cele trei baruri ale hotelului, iar pe masura ce apune soarele, discoteca este locul perfect pentru a dansa toata noaptea.
Observatii: Nu se accepta animale de companie.
Pagina web: www.longbeachnature.com