Detalii

Hillside Beach Club

Fethiye, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-06-19

Check Out - 2023-06-26

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@2395095

Descriere: Descris ca fiind 'paradisul pe pamant' de catre oaspetii sai, Hillside Beach Club a castigat multe premii de profil pentru confort, calitate, sport, natura si distractie. Cuibarit in golful privat Kalemya Bay, cu o suprafata de 100,000m2, inconjurat de paduri de pin, dispunand de propria sa plaja Blue Flag, cu personalul amabil si serviciile de inalta calitate, aceasta locatie exclusivista va cuceri cei mai exigenti clienti.
Aici oaspetii pot experimenta activitati diverse, de la sporturi de apa la activitati culturale, drumetii sau aventura. Pentru cei care doresc sa se bucure de lumina soarelui pe o plaja linistita, statiunea ofera Silent Beach exclusiv pentru adulti.
La Sanda Nature Spa, situata chiar pe plaja 'Silent Beach', frumusetea naturala se imbina cu atentia pentru suflet si corp; aici se pot experimenta diferite tipuri de masaj si tratamente corporale speciale, oferite de terapeuti din Bali.
Sanda Day Spa, situat intr-un cadru linistit si relaxant dispune de baie turceasca, sauna, jacuzzi, fantana de zapada si sapte camere de masaj, tratamente oferite de terapeuti turci. Dupa o baie revigoranta, oaspetii se pot relaxa pe canapele confortabile la Spa Lounge.
Selectii delicioase din bucataria turceasca si internationala sunt disponibile in trei restaurante diferite.
Cu tobogane de apa si piscine pentru distractia celor mici, Kidside (4 - 7 ani) este conceput special pentru ei iar parintii isi pot lasa aici copiii in conditii de siguranta, astfel incat acestia sa se bucure de numeroase activitati de divertisment, alaturi de instructori profesionisti. In Junior Club (8 - 13 ani) exista multe activitati de la cursuri de navigatie, la lectii de hip-hop. In Young Club (14 - 17 ani) pot participa adolescentii care dispun aici de propriile lor spatii: ateliere cu DJ si dans, jacuzzi, tenis de masa, volei pe plaja, polo si diverse sporturi de apa.
Cu spectacole puse in scena de catre echipe de animatori cu experienta, seri speciale cu spectacole si petreceri, muzica splendida si DJ profesionisti, Hillside Beach Club va garanteaza o vacanta cu adevarat reusita.
Distante: Fethiye - 4km, cel mai apropiat aeroport: Aeroportul International Dalaman - 55km, aeroportul Milas din Bodrum - 207km (atentie transferul de grup este inclus in tarif, durata transfer  aprox 5-6h, recomandam transfer privat sau rent-a-car)
Capacitate hotel: 330 camere (781 paturi), sala de conferinte cu o capacitate de 160 de persoane (in forma de amfiteatru), 2 ateliere.
Tip de masa: Pensiune completa plus (mic dejun, pranz si cina, apa imbuteliata, vinul casei, bauturi racoritoare si bere la halba incluse la restaurantul principal)
Dotari camere: Hotelul dispune de 2 tipuri de camere: luxury (superior double room with large terrace (cat A), superior family room with large terrace (cat B) si camere standard: club room double (cat C). Cat A si B au vedere la mare si walk-in closet (dressing room), internet WIFI gratuit, media docking station, facilitati ceai/cafea, baby cot (la cerere), seif electronic, A/C, mini bar (la cerere, contra cost), uscator de par, TV flat (canale HD, filme, la cerere, gratuit), telefon, detector electronic de fum, draperii opace. Oaspetii isi pot alege tipul de perna preferat dintr-un menu dedicat.
Pagina web: hillsidebeachclub.com