Detalii

Miracle Resort Hotel

Lara, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-09-23

Check Out - 2023-09-30

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@358a62b7

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2005 iar ultima renovare s-a facut in anul 2016. Este construit pe o suprafata totala de 135.000 mp si are in total 692 de camere repartizate intr-o singura cladire cu 9 etaje.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la 11 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroport.

Plaja:Hotelul are plaja privata cu nisip, cu lungime de 150 m si latime de 60 m. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Prosoapele de plaja se ridica pe baza cardului primit in momentul cazarii (in caz de pierdere se platesc 10 euro / card sau prosop).

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, baie cu cabina de dus, uscator de par, mocheta, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 6 baruri, piscina interioara incalzita in sezonul de iarna, piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark cu 3 tobogane pentru adulti si 2 tobogane pentru copii, hammam, sauna, baschet, tenis de masa, volei pe plaja, mini fotbal, mini golf, aerobic, centru de fitness, jocuri de societate, darts, tragere cu arcul si pusca cu aer comprimat, animatie, spectacole seara, discoteca, cinema, mini club (4-8 ani), midi club (9-11 ani), club pentru adolescenti (12-16 ani), mini bufet pentru copii, internet wireless, sali de conferinta.

Servicii cu plata: room service, freshuri din fructe, bauturi premium, barul Bridge bar, restaurantele a la carte, internet corner, masaj si tratamente in centrul spa, coafor, sporturi acvatice, nocturna si echipament pentru tenis, lectii de tenis, teren de fotbal, sala de jocuri, servicii medicale, spalatorie, inchiriere masini, magazine, telefon.

Facilitati copii :Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscine cu topogane, mini club (4-8 ani), midi club (9-11 ani), club pentru adolescenti (12-16 ani), mini bufet pentru copii, loc de joaca pentru copii.

Alte informatii:animalele de companie nu sunt permise;in restaurante tinuta este obligatorie;  accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; copiii sub 6 ani nu sunt acceptati in restaurantele a la carte; bauturile alcoolice locale si de import, precum si cele nealcoolice se servesc intre orele 10:00-02:00; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: www.miraclehotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau   din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.