Detalii

CALIDO MARIS HOTEL

Side, Turcia

Plecare din: Targu Mures, Romania

Check In - 2023-09-10

Check Out - 2023-09-17

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@76c68791

Descriere: Hotelul Calido Maris este localizat in apropiere de mare in regiunea Manavgat.

Localizare: Hotelul este situat la 15 km se statiunea Manavgat si la 75 km de aeroportul din Antalya.

Plaja: Cu nisip si pietricele, sezlonguri si umbrele gratuite, prosoapele pentru plaja sunt cu depozit. Hotelul este separat de plaja de o sosea.

Dotari camere:  Camerele sunt dotate  cu pat dublu sau cu 2 paturi, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, TV satelit, Wi-fi, aer conditionat , seif, telefon, minibar, balcon sau terasa.

Facilitati: Hotelul dispune de restaurant principal in regim de bufet, 2 restaurante a la carte cu specific turcesc si italian care necesita rezervare cu 1 zi in avans (oaspetii hotelului pot lua cina la restaurantele a la carte doar o data pe sejur), bar la piscina si pe plaja, lobby bar dupa ora 24:00 cu plata, discoteca consumatia este contra cost, minidisco, miniclub, gimnastica, tenis, tenis de masa, animatie. Wi-fi gratuit in lobby.

Servicii si facilitati cu plata: Sunt contra cost toate bauturile de import si cele imbuteliate, sucul proaspat de fructe, serviciul de spalatorie si calcatorie, Wi-fi, internet cafe, coaforul, masaj, jacuzzi, room service, seiful, telefon, sporturile nautice motorizare si nemotorizate,magazine de suveniruri, babysitter.

Web:  http://calidomaris.com/en/ 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau  din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.