Oferta Hotel Constance Halaveli Resort

Hotel Constance Halaveli Resort

Plecare din: Budapesta, Ungaria

Check In - 2019-11-10

Nopti: 7

Camera: Dubla

Tip de masă: Mic dejun

5000.00 EUR

CONSTANCE HALAVELI MALDIVES 5*

SUD – ARI -  ATOLL

 Amplasare: in partea de Nord a grupului Sud – Ari – Atoll pe Insula Halaveli, care ofera un peisaj de vis, unic, cu plaja cu nisip foarte fin, alb, apa cu nuante albastru-turcoaz si vegetatie tropicala luxurianta; transferul de la aeroportul din Male dureaza cca.20 minute cu hidroavionul. 

Descriere resort: elegantul si luxosul resort, cu management german, ofera servicii la cel mai inalt nivel. Resortul dispune de 3 restaurante, respectiv de un restaurant principal „The JAHAZ”(cu bufet tematic international), apoi restaurantul de pe plaja „The MEERU”(grill si fructe de mare) si restaurantul Fine Dining „The JING”(european si asiatic) care se intinde deasupra apei; 2 baruri, 2 crame cu vinuri, un boutique, un salon de coafura, precum si o piscina.

Servicii de masa: inclus un bogat mic dejun in bufet.

Se poate rezerva contra cost demipensiune sau All Inclusive.

Descriere spatii de cazare: acestea sunt in numar de 86.   

Water Villa – de cca.100 mp(inclusiv spatiul exterior de cca.36 m), vile construite pe piloni in laguna, luminoase si elegant amenajate, cu un living cu zona de dormit, cu o baie mare cu vana,  dus separat, WC, uscator de par, TV, telefon, acces gratuit la internet – WLAN, sistem Mac Mini cu iPOD, minibar, automat de cafea, filtru de ceai, racitor pentru bauturi, seif, aer conditionat, ventilator de tavan, punte pentru plaja cu piscina privata si acces direct la mare.

Beach Villa – de cca.350 mp (inclusiv spatiul exterior de cca.255 mp), la fel ca Water Villa, pe plaja intr-o zona cu intimitate, cu o imensa gradina cu baie exterioara integrata si cu sezlonguri de plaja.

Double Storey Beach Villa – de cca.410 mp (inclusiv spatiul exterior de cca.176 mp), la fel ca Beach Villa, vile pe doua etaje, cu zona de dormit cu doua paturi individuale, o mica baie interioara cu dus, WC, cu balcon la etaj, apoi cu un dormitor, o baie exterioara si o punte de plaja la parter.

Family Beach Villa – de cca.358 mp (inclusiv spatiul exterior de cca.247 mp), la fel ca Beach Villa, cu un al doilea dormitor cu paturi supraetajate.

Divertisment: o zona de distractie cu DJ.   

Sport & Fitness: incluse: centru fitness, tenis (cu nocturna), tenis de masa, volei pe plaja, hidrobiciclete, windsurf, caiac. Contra cost: pescuit in larg, pescuit traditional nocturn, schi nautic, knee-/wakeboard, yoga, alte sporturi nautice si lectii de tenis.   

Scufundari: la scoala de scufundari (PADI) „TGI Diving” cu echipament de snorkeling inclus.

Beauty & Wellness: „U-Spa”ofera urmatoarele servicii: masaj de relaxare cu produsele „Valmont” sau relaxare la sauna sau whirpool.

Honeymoon: oaspetii in luna de miere primesc la sosire un cos cu fructe, o sticla de vin spumant, un cadou si odata reducere de 50% pe persoana/ sejur la un tratament Spa selectat. 

 

 

 

Test